Gammel, original Ulefosbenk i hagen på Linderud, Oslo.                                                Ny kopi av antikkbenk, produsert ved Ulefos.

 

Vi gjør oppmerksom på at det nå KUN er mulig å bestille ANTIKKBENK fra Ulefos. Fabrikken jobber for å finne løsninger og vi vil få mer informasjon i løpet av februar 2023.

Det er dessverre ikke er mulig å bestille flere benker, bord eller krakker  i Parkmodellen foreløpig ! 

Det er mangel på trevirke i Europa generelt, noe som påvirker levering av virke til  parkmøbler, samt stort etteslep av levering på grunn av pandemi og krigen i Ukraina. 

 

Her finner du flotte hagemøbler fra Ulefos, produsert i Norge ! 

FAST PRIS på frakt av inntil 2 hagemøbler kr 625 inkl. mva til hele landet!  

MERK! Dersom du skal bestille flere enn 2 hagemøbler samtidig, vennligst legg inn flere bestilinger eller ta kontakt slik at fraktprisen blir korrekt.

Hagemøbler fra Ulefos lagerføres ikke i nettbutikken, men lages på bestilling (forskuddsbetaling) fra fabrikk og sendes direkte til deg. Velg frakt "hagemøbler og takrosetter" ved bestilling.

NB! Ønsker du også å bestille andre varer samtidig, ber vi om at du gjennomfører bestillingene hver for seg slik at frakten blit korrekt beregnet! 

Ulefos leverer hagebenker i Accoya®. Hva er dette ?

Accoya er modifisert trevirke fra acetylert Radiata-furu fra New Zealand.

Trevirket høstes og acetylbehandles i eddiksyreandhydrid; en miljøvennlig prosess som fører til Accoyas markedsledende egenskaper. Acetyleringsprosessen som brukes til å lage Accoya® trevirke er helt giftfri og tilfører ikke noen kjemikalier som ikke allerede finnes i tre. Når Accoya® trevirke tilvirkes, modifiseres treets kjemiske struktur fra overflaten til kjernen, noe som gir en enestående- og bærekraftig ytelse.

Accoya gir hele 50 års garanti mot råte over bakken, og 25 år nedsenket i ferskvann/jord. Accoya er sertifisert i henhold til en rekke standarder, deriblant FSC, PEFC, BREEAM og Svanen. Accoya er miljøvennlig fremstilt og 100% fritt for miljøgifter.

Virket er meget formstabilt, minimal krymping og vridning. Bearbeides på lik måte som vanlig treverk.

Utmerket til maling pga. lite bevegelse i treet.

Accoya-trevirke er UV-resistent og får en elegant sølvgrå patina med tiden.

Les mer her: 

https://www.accoya.com/

https://www.fritzoeengros.no/nyheter/nyhet-accoya

 

Din konto

Handlevogn

Varer i handlevogn: 0
Totalt: 0,00
Handlevogn  |  Kasse

Annonser